Als kleine stichting kunnen we natuurlijk niet alle zwerfdieren in de wereld helpen. Daarom proberen we onze projecten met zorg te kiezen. Liever drie projecten goed doen, dan tien half is ons motto.

Van oudsher werken we in Dahab, Egypte aan TNR-C projecten; het steriliseren, opvangen en (medische) zorg bieden aan honden en katten die op straat leven.

Sinds dit jaar werken we samen met Stichting Zwerfkatten Nederland en de Faculteit Diergeneeskunde / Fonds Vrienden Diergeneeskunde aan een prachtig zwerfkatten project in Nederland. Hier leest u er meer over.

Ook zijn we dit jaar gestart met het project Waadi Woof, een grote bergvallei in Egypte waar ongeveer 200 zwerfhonden leven. Door het plotselinge overlijden van de beheerster van deze Waadi, kwam de zorg voor al deze honden terecht bij onze lokale vrijwilligers organisatie Animal Welfare Dahab. Een flinke zorg om ineens 200 honden onderdak te bieden, maar het was dit of de dieren zouden geëuthanaseerd worden. Zo kunnen we deze honden toch nog een kans bieden op een toekomst.

Verder helpen we waar mogelijk Rescue Paws Curacao met hun goede werk. Zij vangen straathonden op, herplaatsen ze waar nodig en voeren sterilisatie projecten uit op het eiland Curacao.

Wanneer we nieuwe projecten starten, melden we dit op deze pagina. Wilt u voor die tijd meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje via de contact pagina.